20 dec. 2011

Sometimes

Candva un om in varsta m-a oprit pe strada, m-a prins de mana si m-a tras cu putere spre el zicandu-mi: 'Totu'-n viata-i efemer, nimic nu-i pe vecie. Tine minte, copila, azi poti avea totul si maine poti ramane fara nimic.' Mi-audc aminte ca atunci m-am speriat de batranelul acela ciudat, i-am zis sa-mi dea drumu' si am fugit, mult timp am crezut ca era nebun.
Iarta-ma, batrane prieten, iarta-ma ca am crezut niste lucruri urate despre tine. Tu ai incercat doar sa ma pregatesti pentru ce urma sa vina... Da, aveai dreptate, totul e efemer. Pana si lucrurile cele mai solide se darama si nu poti face nimic pentru a schimba asta. Azi toata lumea e langa tine, esti o parte din ei, contezi pentru ei, dar a doua zi nimeni nu te mai cunoaste, nimeni nu te iubeste suficient incat sa-ti zica un 'hai' sau un 'scuze' desi stiu ca au gresit fata de tine.
Am suferit dragele mele, zilele astea mi s-a rupt sufletul vazandu-va cat de 'mult' va pasa de mine, dar nu-i nimic, o sa traca toate, asa am invatat:toate trec.

Un comentariu:

Nuante de gri spunea...

Cred ca trebuie sa stii ca doar tie trebuie sa iti pese de tine. Nu te mai lasa pe nadajdea altora, vei fi dezamagita.