28 ian. 2011

Winter

Ii e frig, atat de frig incat nu-si mai poate simti trupul, inima pare sa-i bata mai incet, dar fiecare bataie rasunand in urechile ei din ce in ce mai tare, respira usor, lasand aerul rece sa-i inunde plamanii, senzatia e ingrozitor de dureroasa. Firele sale de par castanii au albit, fulgii de nea s-au asezat pe ele, incaruntindu-le. Intotdeauana a urat iarna, frigul si zapada, adora soarele si zilele petrecute pe plaja, dar in ultimul timp pierduse atatea lucruri pe care le adora si invatase sa iubeasca ceea ce viata ii oferea, fara a cere nimic.
Face un pas si incearca sa-si mentina echilibrul, pe jos e inghetat, iar cizmele ei aluneca. Nu si-ar dori sa simta sub ea gheata. A aflat de curand, ca visele nu se implinesc, iar ca lucrurile de care iti e cel mai teama te urmaresc si ca intr-un final te ajung din urma. Mereu s-a temut de furtunile interioare, de dezastrele provocate de timp, iar acum de fiecare data cand se priveste in oglinda nu se recunoaste. Sunt trasaturile ei, dar nu e ea, ea cea pe care o iubea. Nu e cea careia nu ii era teama de nimic, cea care avea incredere in propriile puteri, care pasea increzatoare, iar daca ar fi cazut s-ar fi ridicat si ar fi continuat sa mearga. Uraste fata tematoare si nesigura care a devenit, de aceea trebuie sa se schimbe. Trebuie sa redevina cea care a fost, pentru ca doar acea parte din ea o poate face fericita. Si va reusi sa se schimbe, caci acea parte din ea cere cu disperare sa iasa la suprafata, iar ea o va lasa.
Si evident ca a cazut pe gheata si s-a lovit si a sangerat, dar s-a ridicat de fiecare data, mai obosita, mai lovita, dar macar nu a renuntat. A reusit sa traverseze portiunea inghetata, partea dificila a trecut sau poate doar a incept, caci mai are mult de mers, dar acum e puternica si increzatoare.
Si parca iarna nu e asa urata totusi...

3 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
A. spunea...

multumesc

Louise spunea...

ce ti-e si cu gerul asta...
fii puternica :*