10 ian. 2011

Unconditional Love*


-Inca te iubesc ...
Coboara privirea, ii e mult prea greu sa priveasca albastrul ochilor ei, simte cum il distruge ura din frumosii ei ochi.
-Greu de crezut, dragul meu, acum dupa tot ce s-a intamplat, iarta-ma, dar nu te cred...Nu pot si nu vreau sa o fac.
-Dar e adevarat. Stii asta mai bine ca oricine, te iubesc! insista baiatul.
-Daca e adevarat de ce o tinei pe ea de mana? De ce o sarutai? De ce erai cu ea si nu cu mine? De ce nu mi-ai luat apararea in fata ei? De ce ai lasat-o sa se ia de mine? De ce?il acuza fata din ochii ei curgand serul tristetii.
-Iarta-ma! N-am stiut ce sa spun...
-Trebuia sa spui adevarul, atat, nici mai mult, nici mai putin. Nu am nevoie de scuzele tale, nu acum, le voiam, dar in urma cu ceva timp, acum nu mai dau doi bani pe ele...
Ii intoarce spatele si incearca sa se indeparteze de el, dar bratele lui o impiedica. Ii cuprinde talia si ii lipeste trupul inghetat de al lui, ea ar vrea sa-l indeparteze, asta ii spunea fiecare neuron, dar nu putea, sufletul ei cerea cu disperare acea imbratisare. Visase atatea nopti clipa aceasta, cand v-a simti din nou caldura trupului lui...
Se intoarce sa-i priveasca ochii inlacrimati baiatului si il imbratiseaza, brusc lumea nu mai exista, nici trecut si nici viitor, ci doar ei doi si niste sentimente pe care ea nu le putea explica, dar de care se lasa purtata. Si-au atins buzele timid, la fel ca prima data, primul lor sarut...atat de indepartat. In cateva secunde sarutul timid deveni tot mai pasional, bratele nefiind suficient de puternice pentru a-i uni.
-Te iubesc, draga mea. Te iubesc si iti jur ca nu te voi mai parasi niciodata, indiferent de ce se va intampla voi fi mereu langa tine. Iar daca vreodata ma vei alunga, am sa iti fiu alaturi discret, timid, privindu-te din umbra si fiind gata sa-mi dau viata pentru a te proteja, pentru a te vedea fericita, caci eu pot fi fericit doar cu tine, iar daca nu ma vei vrea langa tine, ma voi multumi sa te privesc din intuneric.
-Te iubesc...


Just a story...

3 comentarii:

Daniel Alexandru spunea...

Hey:) Te invit sa citesti :
http://www.tipimaginar.blogspot.com

Liuba. spunea...

frumos...
ca in basme..

A. spunea...

doar in basme...