7 feb. 2010

Multumiri


Am avut, de multe ori, incredere in cei mai mincinosi oameni si cum era de asteptat, m-au dezamagit. Ar fi trebuit sa ii urasc, dar am preferat sa nu le mai vorbesc niciodata. Lor le multumesc pentru ca m-au invatat ca increderea trebuie sa fie greu de castigat, ca trebuie sa o oferi doar celor care merita.

Am injurat multe persoane pe care ar fi trebuit sa le respect pentru ca erau mai invarsta sau mai experimentate, le-am injurat pentru ca s-au purtat urat cu mine, pentru ca la randul lor au profitat de eticheta ce o aveau lipita in frunte, dar pe care nu o meritau. Cu timpul am regretat ca m-am injosit si le-am platit cu aceasi moneda, caci ele mi-au dat o lectie pe care o voi tine mereu mine: respectul nu se impune, se castiga.

Am plans zile intregi din cauza dureri provocata de anumiti indivizi, am plans pana mi s-au facut ochii cat cepele si obraji ca doua rosii, am devenit oribila din cauza tristetii, dar nu le reprosez nimic, le spun doar atat: datorita voua am devenit puternica, fiecare lacrima m-a intarit, acum cu greu ma mai faci sa plang, dar poti sa incerci.

Am fost de multe ori umilita de persoane 'smechere', nu am inteles nici pana acum de ce, poate pentru ca eu eram fetita timida, care nu stia sa spuna "sa te ia dracu' ". Multumesc lor pentru ca m-au invatat sa ma apar (as vrea sa-i vad intr-o zi pe toti si sa le arat ca pot sa fiu si eu 'un dur').

Am crezut uneori ca sunt nefericita pentru ca nu-mi sta parul bine sau nu ies bine in poze, pentru ca mai apoi sa regret afland povestile socante ale unor copii cu adevarat nefericiti. Lor le multumesc pentru ca m-au invatat sa ma bucur de fiecare secunda a vietii si le urez multa sanatate.

Am iubit persoane mult prea diferite de mine, dar alaturi de care am petrecut clipe de neuitat, lor vreau sa le spun atat: " Multumsc pentru ca mi-ati fost 'suflete pereche', nu o sa va uit."

Am urat oameni care nu mi-au facut nimic lasandu-ma inselata de aparente, stiu am gresit si imi pare rau, dar, daca ajuta la ceva, mi-am invatat lectia: nu te lasa inselat de aparente.

Le multumesc tuturor persoanelor importante din viata mea pentru ca exista si pentru ca imi inveselesc zilele. Va iubesc!

2 comentarii:

Bumblebee spunea...

...sa inteleg ca ai avut o viata destul de zbuciumata pana acum. Si e doar inceputul!

A. spunea...

Am o viata zbuciumata:p