21 feb. 2010

Better to lose a lover than love a loser


Azi ma simt mult mai bine, desi aseara am plans ca o fraiera din cauza unei persoane care pur si simplu nu merita (ptr. ca nu meriti nimic din partea mea, ptr. ca esti un fraier, ptr. ca te joci cu mine si ptr. ca m-ai facut sa ma simt vinovata cand nu eram, stii ceva de bine de rau eu nu mi-am tras-o cu altu si nu m-am frecat de vre'unu in fata ta, idiotule). Bai frate am plans aseara ca o nebuna, tineam in brate catelusul de plus de la el si plangeam, plangeam in asa hal incat saracu' catel era ud de parca doar ce-l scosesem din masina de spalat. Dracu' stie de ce ma simteam in halu' ala, dar aveam nevoie sa plang, sa ma descarc ptr. ca toti in cer sa fiu puternica ( da bai astia o sa fiu puternica: o sa fiu rad ziua si o sa plang noaptea!), dar sunteti chiar idioti toti daca aveti impresia ca o sa trec peste despartirea asta fara sa plang.
Si cum stateam eu in patu' meu cu catelu-n brate mi-a venit o imagine in minte, el gol peste o tipa la fel de goala ca si el, dar in loc sa plang mai tare am inceput sa rad, bai si radeam cu o pofta, cum nu am mai ras de mult. De ce? Simplu ptr. ca fraieru v-a fute multe fete gandindu-se cum sunt eu la pat (sac, nu vei afla:)) ). Ma gandeam cum voi trece peste putin timp pe langa el fiind cu un alt tip si cum isi va baga unghia in gat vazand ca m-a pierdut.
Probabil o sa mai plang, probabil o sa bocesc cel putin 2 saptamani, dar asa e cel mai bine ptr. mine si poate si pentru el.
Whatever azi sunt happy!:))

5 comentarii:

Anonim spunea...

chiar e mijto:X:((

A. spunea...

ms anonim:*

Anonim spunea...

uuuh i feel you.. asa ma simt si eu.. aseara am plans dar acum sunt happy pt ca nu merita :d sii nu uita.. don`t get man get even ;) i`m working on that one right now..

Anonim spunea...

Da, da asa ziceti toate la incepu ca nu va pasa, ca nu mai merita sa plangeti dar in final o terminati in acelasi mod...plangand

A. spunea...

da anonim, asa zicem toate, dar noua macar la un moment dat chiar ne trece, voi in schimb (pt k pun pariu ca esti baiat) incepeti sa plangeti abia atunci cand vedeti ca nu ne mai pasa de voi...si stii c e rau? ca voua nu va mai trece!:)