24 nov. 2016

I'm back in your arms

Poate e ciudata, dar uneori a te intoarce de unde ai plecat nu inseamna a regresa, ci a te maturiza, a progresa, a creste...
Am plecat de langa el cand am crezut ca nu mai putea fii nimic intre noi, cand am crezut ca am ajuns in punctual in care trebuie sa ne spunem adio. In doar cateva luni am inteles ca locul meu e langa el, in doar cateva luni mi-am dat seama ca nu vreau sa mai plec niciodata de langa el, ca nimeni nu imi va putea oferi dovezi ca viitorul va fi perfect, ca el e alesul, ca voi fi fericita langa el, dar ca nici nu am nevoie de asa ceva.
Nu certitudinile te tin langa o persoana, nici hartiile, nici promisiunile, ci iubirea.
Am inteles ca o relatie poate fi cu adevarat perfecta o viata intreaga si, totusi, intr-un singur moment totul se poate distruge. Am vazut astfel de cazuri! O relatie perfecta, o familie frumoasa, un sot iubitor, ce nu suporta sa isi stie sotia suparata, un sot care refuza sa doarma suparat pe sotia sa sau stiind-o pe ea suparata, un tata iubitor si grijuliu, care peste noapte s-a transofrmat complet devenit un tata iresponsabil si absent din viata copilului sau, un sot ce ducea o viata dubla...
Deci cine iti garanteaza? Nimeni!
Trebuie sa risti! Poti fi cel ce pierde, dar de asemenea poti fii si cel care castiga... Si nu asa merg lucrurile cu viata asta?
Nu am de gand sa mai plec ureghea la ce zice lumea, sa visez cu ochii deschisi la perfectiune, nu am de gand sa mai visez ca familiile nu se vor opune... Pana la urma, este viata mea, relatia mea, decizia mea...Iar cine ma iubeste, ma si respecta si imi respecta prin urmare deciziile si alegerile.
M-am intors! Si nu regret! Nu regret pentru ca ma simt fericita, pentru ca simt ca ceva s-a schimbat pt amandoi, pentru ca stiu ca poate fii relatia pe care mi-o doresc!
Have a nice day people and do what your heart tells you to!

Niciun comentariu: