23 mai 2013

Dracula modern

Hai sa ne jucam! Hai sa ne amagim cu sentimente false, cu minciuni frumoase si cu vise neimplinite... Hai! Doar nu iti este teama? Tocmai tie care esti atat de puternic si de greu de ranit? Ciudat, te credeam mai... hm, mai altfel. Hai! Curaj! Te invit sa ma minti, sa ma amagesti. 

Spune-mi ca ma iubesti, spune-mi ca nu ai putea trai fara mine, apoi ridica-te si pleaca, pleaca in lumea mare, du-te dintr-una in alta, stai intre picioarele lor de parca le-ai iubi cu adevarat, lasa-te prada animalului din tine, rupe orice iti iese in cale, rupe-te pe tine ca fiinta umana... Apoi leaga-te la loc, fa-ti fundita si ofera-te drept cadou primei care iti iese in cale. Amageste-o si pe ea! Apoi fa-o sa sufere, distruge-o, distruge tot ceea ce te atragea la ea, calc-o in picioare si pleaca si de acolo. Du-te in primul bar, cheama-ti prietenii, lauda-te cu noile 'cuceriri', cu zecile de inimi pe care le-ai frant, razi de proastele care te-au iubit... 

Apoi, beat mort, ametit de aburii alcoolului, ascunde-te in propria vagauna intunecata, incuie usa in urma ta si plangi. Plangi pentru ca esti singur, pentru ca mereu vei fii, pentru ca nu stii sa fii barbat. Plangi caci stii ca undeva in atomul de suflet pe care il ai se afla o ea, o ea frumoasa, inocenta, iubitoare pe care tu ai transformat-o in rautate pura, plangi caci nu voiai sa mai pleci de langa ea, dar iti era frica sa o iubesti, caci atunci ar fii putut ea sa te calce pe tine in picioare.Esti patetic! Esti un nimic, dragule 'mascul' din secolul XXI, esti o bestie prost gandita, un animal insetat de sex si lacrimi, n-ai nici suflet, nici constiinta, nici minte, nici umanitate... 

Stii care e diferenta dintre tine si cainele de la colt? Ca el ii este fidel celui ce-i ofera o mangaiere din dragoste, tu nu! 

Te plangi la fiecare fata care iti iese in cale ca pana acum ai intalnit numai curve, ca fete bune nu mai sunt pe pamant, razi la glume precum 'Dracula ar muri de foame daca s-ar mai hrani acum cu sangele fecioarelor', dar in adancul tau stii bine ca Dracula modern esti chiar tu. 

Da, tu! Tu care furi inocenta fetelor, care le oferi dulci minciuni, apoi iei ce au mai frumos in sufletul lor: dragostea, si dai cu ea de pamant pana nu mai poate rasufla. Tu, draga Dracula, nu ai murit de foame, ai murit de rautate, ti-a placut sa le faci sa sufere, sa le faci sa planga, iar in final, iti spun eu, ca totul se intoarce inzecit. 

Ai fost diferit de acest Dracula de care vorbesc eu? Felicitari, vei fii fericit! Ai fost ca el?Amuzant, vei muri ca el: singur, parasit, infometat, insangerat, inconjurat de ura pe care tu ai sadit-o in lume. 

4 comentarii:

Andreea spunea...

Un text extraordinar ! m-a uimit . AI perfecta dreptate cu cele spuse ... dar asa sunt ei , majoritatea sun DRACULA :) treci peste draga mea , in lumea asta nu mai gasesti putina bunatate :)

A. spunea...

da, e urat, ma uit in jurul meu si numai Dracula vad, nimic alceva. prea putini au sentimente pt fete, prea putini se gandesc la altceva in afara de a-si bate joc. pacat pt ca multe fete sunt bune, dar devin 'rele' din cauza lor.
o seara frumoasa!:*

Anonim spunea...

superb textul :) felicitări!

A. spunea...

Multumesc frumos!>:D<
O zi superba:*