12 oct. 2012

Toner de calitate

De curand am inceput facultatea, primul an, prima oara departe de casa, primele cursuri si primele tone de cursuri scoase la imprimanta zi de zi. Avand in vedere ca am posibilitatea sa-mi iau cursurile de pe net prefer sa fiu atenta la oare pentru a intelege si sa le scot la imprimanta acasa. Insa apare o mare problema: toner-ul. Se termina super repede, raman fara tus si ma trezesc ca a doua zi nu am cursul la zi. De curand am auzit tot felul de povesti despre tepe luate cu tonerele: cumparate frumos, pareau neatinse, dar eraude fapt consumate jumate. Si cu banii luati si fraierit? Ce poate fi mai urat?!
Personal un toner de calitate pentru mine este unul care dureaza, care nu se termina dupa doua utilizari, deoarece eu folosesc destul de mult in timpul scolii/facultatii imprimanta. In plus, avand in vedere ca am si momente in care nu utilizez deloc imprimanta, nu imi doresc ca tusul meu sa se usuce si sa ma trezesc ca nu mai pot folosi acel toner. Mai mult de atat, fiind studenta si fiind si in plina criza mondiala, nu vreau nici sa dau foarte mult pe el, caci nah...banii nu ne dau afara din casa. Dar mai este un criteru foarte important:calitatea tusului. Nu da bine sa ma duc in fata un profesor cu un proiect jumate sters nu? Astfel incat calitatea trebuie sa fie si una acceptabila, daca nu chiar foarte buna. Asadar unde am putea gasi acest toner care sa corespunda cerintelor mele? Un raport calitate-pret acceptabil? Ei bine, il putem gasi pe www.tonereurope.ro  .  Din cate am putut observa aici putem gasi cartuse toner fiabile si de calitate la un pret acceptabil. In plus au toner compatibil samsung cu multe modele de imprimanta. Iar daca sunteti din Bucuresti puteti ridica comanda de la Showroom-ul lor, iar daca nu veti primi comanda prin curier rapid in 1 sau 2 zile lucratoare.
 Asadar eu va recomand acest site, unde veti gasi suta la suta sigur ceea ce cautati, avand in vedere larga gama de produse pe care ne-o pun la dispozitie. Personal o sa imi comand cat de curand un toner de la ei avand in vedere ca cel pe care il am e pe duca si la mine se anunta multe cursuri care cer sa fie scoase la imprimanta si invatate....

Un comentariu:

S. spunea...

bine ca ai spus de acest site. Nu stiam :D.