25 oct. 2012

Abracadabra! Nope... You're still a bitch.

Stiti ce urasc ce mai tare? Persoanele care nu sunt in stare sa-si faca propria viata si se baga in a ta! Nu le inteleg...Nu inteleg cum se poate sa vorbesti pe la spate o anumita persoana, apoi, brusc, cand persoana respectiva afla de lucrurile pe care 'le-a facut', te dai la fund. De ce sa faci asta? Daca esti asa mare si tare, de ce dracu' nu spui in fata ce ai de spus? Stiti ce sunt aceste persoane? Copile proaste care ma scot din pepeni...rau de tot! 'Domnisoara', cum poti tu sa arunci cu noroi in mine cand tu esti o zdreanta? De ce ma arati pe mine cu degetu' cand tu nu esti in stare sa faci o analiza propriei persoane? Nu sunt sfanta, nu am sustinut niciodata ca as fii, dar ceea ce am facut recunosc cu zambetul pe buze, pentru ca nu mi-e rusine cu mine, iar ceea ce sunt acum e rezultatul tuturor actiunilor mele din trecut. Dar atata timp cat eu nu am facut un lucru ma astept sa nu-mi fie pus in carca, deoarece fac urat.
Candva imi citeai blogul, poate inca o faci, sper sa o faci... doarece da, despre tine vorbesc, 'domnisoara'. Si stii bine de ce folosesc ghilimelele! Fereste-te de mine, nu vrei sa dam nas in nas vreodata, pt ca o sa uit ca te stiu de cand erai mica, asa cum ai uitat si tu si nu o sa iti placa ce o sa auzi sau ce o sa se intample! Gata, dupa cate am auzit in ultimul timp esti norocoasa ca nu spun tuturor ceea ce am aflat despre 'copila' de tine. Esti o nesimtita pt fiecare lucru pe care l-ai inventat, esti o proasta pt ca ai crezut ca vorbele alea nu vor ajunge la urechile mele, esti o copila pt ca in loc sa te bucuri de fiecare minut alaturi de el, l-ai petrecut barfindu-ma pe mine, dar mai presus de toate esti o zdreanta!
'Domnisoara', ai grija, caci minciuna are picioare scurte, iar eu abia astept sa se afle adevarul! Si iti poti macar imagina ce se va intampla cand minciunile tale se vor afla?...

17 comentarii:

S. spunea...

Imi place cum ai zis-o, ai fost directa si s-a inteles perfect :D

A. spunea...

multumesc S. :d eram foarte suparata cand am scris, probabil de aceea s-a inteles mesajul;)) :*

Andreea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Advertiseru spunea...

Saraca "domnisoara"... Oare s-o fi simtit?

Madalina spunea...

Buna!!Ai un blog superb!!Te admir enor de mult!!

A. spunea...

@Advertiseru sper ca s-a simtit...:) oricum i le-am zis si live, caci am avut ocazia:)

@Madalina multumesc frumos, ma bucur ca iti place blogul, sincer nu stiu daca iti poti imagina cat inseamna cuvintele astea pt mine! Multumesc din suflet!:*

Anonim spunea...

Cu cea mai mare placere!!In multe din articolele pe care le scrii ma regasesc enorm de mult!!Si sincer te apreciez!!Faci o treaba ABSOLUT MINUNATA!!

Madalina spunea...

Scuze ca m-am semnat cu anonim dar nu mi-am dat seama!:D

A. spunea...

multumesc mult Madalina, ma bucur sa descopar ca nu sunt singura care are aceste sentimente atat de confuze uneori. Have a nice day and a beautiful week!:*

Anonim spunea...

Poate ca acea persoana de care vorbesti ține la tine și tu ai respins-o cu atâta indiferență încat a refulat întrun fel ( desigur mai civilizat, mi se pare că se putea și mai rău), dar sper să vă înțelegeți cred că cei doi o să ajungă împreună.Sunt sigur nu se băga în viața ta dacă nu te dorea.În fine, sper că nu am spus prostii și mesajul meu a ajuns unde trebuie.AȘTEPT UN RĂSPUNS!!!

Anonim spunea...

Am observat că mai apăruse o pagină de ce ai șterso, suna frumos :(

A. spunea...

@IUVENTIU persoana de care vorbesc este o tipa cu care nu am avut nici o treaba pana ce ea nu s-a imprietenit cu tipul pe care il iubesc si i-a spus tipului numai minciuni desspre mine:) nu am sters-o, am ascuns-o, atata tot:d

Anonim spunea...

ciudat, ce imi imaginam eu; eu imaginam ceva mai grav de atat si ma asteptam sa fie ceva intrisec discutiei noastre, dar na, fiecare isi spune o poveste si cel care o citeste isi imagineaza ce vrea; eu aveam alta versiune imaginata a povestirii tale cu adaugiri ale mele mai dramatice spre tragic; PS cred ca te-ai speria sa afli ca povestea mea inncepe tot de la "o tipa cu care nu aveam nici o treaba pana ce ea nu s-a imprietenit cu" si atunci incepe alunecusul usor al ei spre... si al meu (sufletesc) spre deprimare ca aflasem ceva ce ascundea de toata lumea...(Eu tineam la ea mai mult decat aratam...)

Anonim spunea...

Buna ! Iti citesc blogul de aproximativ un an. Imi place foarte mult ce scrii. Mai ales cand ai povestit despre relatia ta cu acel tip. M-am regasit in fiecare cuvant al tau. Felicitari pentru tot ce faci ! Sa fii puternica si sa te bucuri de tot ceea ce ai in viata !

Anonim spunea...

da asa este sa sti viata e amara

Anonim spunea...

buna
!
:D eu nu citesc de mult timp articolele , dar sincer acesta mi-a placut mult ..sincer iti spun lasa la domnisorica aia o sa-i para rau iar tu atunci o sa spoti sa te razbuni!!!

A. spunea...

:)) clar o sa-i para. MErsi anonim:*