5 iun. 2012

Incarcare toner:merita?

Cand vine vorba de imprimante, de foarte mult timp, aud pe toata lumea vorbind despre “reincarcare” / “reumplere” / “refill”, despre centre de reincarcare care au aparut ca ciupercile dupa ploaie cam din doua in doua colturi si care se ofereau sa iti preia cartusul folosit si sa ti-l reumple pentru a fi refolosit. Pana aici toate bune si frumoase, nu ? Dar problema vinde cand te trezesti cu un minunat cartus bun de nimic, cu tot biroul murdar de tus si cu banii luati.

Stiti de cate ori se poate reincarca un cartus ? De maxim trei ori !!! Cunosc persoane care il reincarca lunar apoi se mira de ce nu mai sunt print-urile la fel de bune din punct de vedere calitativ. O alta problema grava, spun eu, este ca ajungand la un astfel de centru de reincarcare trebuie sa-ti lasi cartusul acolo, deoarece operatiunea de refill dureaza in jur de patru-cinci ore, timp in care cartusul tau aflat la prima reincarcare, sa zicem, poate fi foarte usor inlocuit cu un altul care s-ar afla la a treia. Tu ca si client, nu ai cum sa-ti dai seama de asta decat in momentul in care ajungi acasa si constati cu uimire ca imprimanta iti da erori. Mai mult decat atat, exista toate sansele ca in timpul procesului de reumplere cartusul de http://www.tonereurope.ro/ sa fie avariat din cauza manoperei defectuoase si pot aparea scurgeri de toner capabile sa produca o mizerie crunta, iar tusul se curata al naibii de greu de pe obiectele de mobilier (din experienta spun asta ) sau chiar cartusul poate deveni complet inutil.

Multe persoane au debaraua plina ochi cu imprimante, caci uneori e mai rentabil sa iti cumperi o noua imprimanta decat sa schimbi cartusul. Dar TonerEurope ne propune o varianta mai buna, mai sugura si mai rentabila pentru a putea folosi imprimantele : cumpararea unui nou cartus http://www.tonereurope.ro/ ori de cate ori cel vechi se strica/usuca/termina. Preturile sunt foarte bune, iar gama de produse este varita avand de la cartuse http://www.tonereurope.ro/toner/toner-pt-hp.html pana la cartuse http://www.tonereurope.ro/toner/toner-pt-samsung.html    toner Samsung. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul lor :

5 comentarii:

papetarie online spunea...

cred ca se merita as faci refill decat sa cumepri unul nou

aparat de spiralat spunea...

E comod intradevar sa comanzi altul nou, insa nu prea cred ca are cum sa fie mai ieftin decat incarcarea celui vechi. Poate doar daca iti iei cartus compatibil nu original

tabla flipchart spunea...

Cel mai bine este sa ii faci refill pana cedeaza, sunt destulke centre si daca se face cu grija, ai toate shansele sa te tina cateva refilluri bune.

etichete autoadezive personalizate spunea...

Acum depinde si cat de "norocos" e fiecare , mie mi-a cedat cartusu la a doua reincarcare, si nu e chiar ieftin altul nou.

aparat indosariat spunea...

Cu siguranta merita, cui i-ar conveni sa cumpere unul noi in loc sa il reincarce pe cel vechi.