24 apr. 2012

Haos

E haos in viata mea, am intrat pe ultima suta de metri a examenelor si m-am panicat. E nebunie, toti vor sa invatam, toti vor note, toti vor schimbari, iar eu vreau doar un pic de liniste ca sa-mi pun ordine-n ganduri. Atestatele sunt aproape facute (mai am putin la engleza), fizica...am ajuns sa-mi fie teama de ea, matematica hmmm merge, romana mai am de invatat vreo 7 comentarii, sunt obosita, sunt plictisita, sunt fara pic de chef si totusi trebuie sa ma mobilizez, sa pun mana pe carti...In urmatoarele 2 luni se hotaraste viitorul meu, iar eu vreau sa detin controlul asupra lui.
Ce sa spun? Ai mei sunt aiurea, sunt eu si asa stresata ma mai freaca si ei la melodie cu 'Daca nu iei Bacu'...', 'Mai stai mult p'afara?', 'Ce-i cu tine?Bacu' bate la usa!!!' Abia astept sa plec de acasa si sa o iau de la capat, am ajuns sa urasc absolut TOT din orasu' asta plin de ratati cu fite si de curve. Ma bucur ca sunt linistita pe plan sentimental, desi stiu ca la un moment dat totul va face bum si ne vom certa sau va incepe sa iasa cu altcineva, momentan ma simt ok. E bine asa, e langa mine, are grija de mine, ma ajuta cu tot ce poate si incearca sa ma linisteasca.

Imi cer scuze din tot sufletul ptr ca postez atat de rar, dar credeti-ma sunt asa imprastiata incat abia imi fac timp sa scriu cate ceva p-aici. Promit ca imediat dupa bac va ploua cu postari p'aici. Va pupacesc si va multumesc!:*

2 comentarii:

Suflet de curva spunea...

e haos si la mine.

Sorana spunea...

Mi se potriveste si mie aceasta postare. Chiar daca eu nu dau bacul, dau examenul de admitere la liceu.