2 oct. 2011

Stea cazatoare


'Hai sa ne plimbam putin, vrei?' ma intreaba el. Ne cunoastem de ceva vreme, am fost candva prieteni buni, nimic deosebit. Ii fac rost de un foc si plecam impreuna din parc caci nu vrea sa fie vazut de ceilalti fumand.
Ne plimbam amandoi vorbim de cate-n luna si in stele. Apoi ne asezam pe o banca si ma ia in brate, caci imi era frig. Ma intreaba de ce nu am iesit cu altcineva dupa ce s-a terminat relatia cu fostu' si ii spun ca pur si simplu nu am cunoscut pe cineva. Ii explic ca nu am chef sa-mi flutur genele pe langa vreun tip si ca daca va fi sa apara cineva il voi primi in viata mea bucuroasa, dar mai neincrezatoare, caci am suferit destul. E de acord cu mine si spune ca asa gandeste si el.
Inghetam pe banca. Hotaram sa ne intoarcem in parc la ceilalti. Ne oprim la un moment dat si ne uitam pe cer. Am vazut o STEA CAZATOARE, credeti-ma n-am vazut prea multe asa ca mi-am pus o dorinta si la fel a facut si el. Sper din suflet sa se implineasca.
Seara trecuta pentru mine a fost o confirmare ca timpul trece, iar rana mea se vindeca din ce in ce mai tare... E bine sa vezi, dupa o perioada in care ai zacut si ai suferit, ca iti revii usor, dar sigur.

2 comentarii:

florentina spunea...

ma bucur pentru tine...ranile se vindeca dar tot ramane o cicatrice.care iti va aminti mereu...astept sa am si eu un post plin de entuziasm ca si al tau...

b spunea...

super, si eu am vazut