26 oct. 2011

Inchis pentru inventar!



18 ani... eu? Cine ar fi crezut ca am ajuns la frumoasa varsta de 18 ani? Eu una inca nu ma consider 'majora', cu atat mai putin 'adult'. Am visat atata timp sa ajung majora, cred ca aveam impresia ca se va schimba ceva asa radical, dar nevenind schimbarea a disparut si incantarea aceea copilareasca.
Dar totusi acesti 18 ani ai mei reprezinta o noua etapa, e ca si cum un magazin ar fi vandut, dar pentru ca noul proprietar sa intre in posesia magazinului este nevoie sa se faca un inventar. Asa ma simt eu acum, simt ca trebuie sa fac un inventar al acestor 18 ani. Vreau sa stiu ce-am lasat in urma si ce urmaresc, iar pentru asta trebuie sa ma gandesc la tot ce-am trait pana in acest moment.
Lacrimile si zambetele, iubirile si dusmaniile, prieteniile si tradarile, adevarurile si minciunile...totul trebuie inventariat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Multi inainte si sa revii curand!

Anonim spunea...

18... de la aceasta virsta greshelile noastre nu mai au iertare... prea dur... cind priveshti in urma shi intselegi ca timp de 18 ani nu ai realizat nimic,nu ai trait, doar ai exista fara folos.doare, doare enorm. totushi intselegi ca nu potsi ceda, ca orice ar fi trebuie sa mergi mai departe, sa te tirashti daca nu potsi merge. doar prin efort shi munca ajungi departe...