2 ian. 2011

O noua eu


Un nou an a venit si o parte din mine pe 31 a murit, acea parte care iubea neconditionat, care vedea un print intr-o broasca si era gata sa-l sarute de o mie de ori pe broscoi asteptand transformarea. A decedat din cauza dezamagirilor repetate, a descoperit adevarul despre el chiar pe 1 ianuarie pe la 3 dimineata, adevarul crud, dureros, dar preferabil: printul meu e doar o broasca raioasa, o epava, un gunoi. Nu sunt foarte eco, de aceea acest gunoi nu-l voi arunca la 'reciclabile', eu nu vreau sa-l reciclez, daca il vrea ea...sa-l pastreze.
Ce s-a intamplat? Ei bine, domnul Nesimtit isi bate joc, nu doar de sentimentele mele, ci si de biata fata care sta cu el. Se cearta cu ea si a vrut sa o faca geloasa cu mine sau ceva de genu, nici eu nu sunt sigura. Cert e ca la 3 dimineata am primit un mesaj pe care l-am asteptat un an de zile, un mesaj in care ma intreba ce as spune daca ne-am impaca... Initial am fost foarte fericita, dar daca stau bine sa ma gandesc nu l-as mai vrea inapoi nici moarta, iar acum, dupa ce am aflat ca era cu ea la petrecerea de revelion, s-a imbatat, s-au ciondanit si mi-a dat mie mesaj, cu atat mai putin il vreau. E un nesimtit, un jeg de om, o epava....si retrag ce am spus in postarile anterioara, nu ea nu e de el, ci el nu e de ea, el nu merita nicio fata, nici macar un caine nu merita, ce sa mai zic de un om. Nu o iubeste nici pe ea, cum nu m-a iubit nici pe mine, altfel nu s-ar purta asa cu amandoua.
Totusi, salva Domnului, am reusit sa-mi dau seama ce fel de om e. Acum nu-l mai iubesc, nici macar nu mai tin la el, e un zero barat pentru mine in acest moment si asa va ramane.
Sorry, I'm not Rihanna...I don't love the way you lie!:)

Have a nice day!

2 comentarii:

Anonim spunea...

poetically significance the read.I institute it altogether edifying as I have been researching a collection lately on useable matters such as you talk about...http://www.jocuri-strategie.com

Anonim spunea...

chiar ca ,,I don't love the way you lie!´´