3 ian. 2010

Sunt deciziile mele, nu ale voastre!



Viata nu e o telenovele cu final fericit, nu e nimic regizat de un expert, nu esti trantit la pamant si tarat prin cele mai grele situatii, doar ca mai apoi sa traiesti fericit pana la adanci batraneti. Intr-o telenovela indiferent ce dezicii ia protagonistul va ajunge sa fie fericit si sa nu regrete nimic, iubirea invinge mereu, iar cei rai sunt pedepsiti. Viata nu e asa, nu e o poveste cu happy end, daca iei deciziile potrivite poti fi fericit, dar daca nu... Trebuie sa stii cand sa iti asculti inima si cand minte.
Eu, acum, mi-am ascultat inima si poate am gresit sau poate nu, dar ma simt impacata cu mine. Stiu ca niciodata nu ma voi da cu capu' de pereti intrebandu-ma cum ar fi fost daca mi-as fi ascultat mintea, chiar daca voi suferii intr-un final, macar voi punea spune "bai frate eu am incercat, am avut incredere in el, dar nu a fost sa fie. Asta e..."

9 comentarii:

Bumblebee spunea...

Nu prea esti convinsa de alegerea facuta...

A. spunea...

ba da, sunt convinsa d alegerea facuta, doar ca ceilalti nu prea sunt:p

maya patricia pop spunea...

conteaza alegerea ta si faptul ca tu esti convinsa... pentru tine, mai presus de toti esti tu:P

A. spunea...

asa gandesc si eu maya, dar ma deranjeaza sa mi se dea sfaturi cand nu le cer si mai ales sa fiu criticata pentru deciziile mele de persoane care habar n-au ce simti in anumite situatii ptr ca nu au trecut prin ele.:)

Bloggeron spunea...

99bloguri este un instrument gratuit de publicare a blog-urilor de la Google pentru împartasirea cu usurinta a gândurile cu lumea. 99bloguri face posibil postarea de articole, comentarii, fotografii. clipuri video, pareri personale, comentarii

maya patricia pop spunea...

poi in cazul asta, Dede eu zic doar sa incetezi sa iti mai gasesti "scuze" in fata lor, prin care sa le tot explici, si sa le spui clar ce vrei si daca nu inteleg doar sa-i ignori:P

A. spunea...

Cred ca asta am sa fac Maya.
Ms ptr sfat:*

A. spunea...

Bloggeron cred ca asta era o invitatie:">
am acceptat'o
ms:*

maya patricia pop spunea...

cu placere:P :D oricand:)