24 dec. 2009

Nebunie in oras!!!


Am tot auzit in ultimul timp tot felul de chestii despre criza: nu avem bani ptr. pensii sau alocatii, inghetam salariile, luam tichetele de masa... Hai nu mai spune?! Poi daca e asa mare criza de ce dracu' sunt cozi interminabile pana si la tanti de la colt care vinde rosii? In magazine nu se mai gaseste nimic, rafturile sunt goale, iar cosurile oamenilor full, unde e criza? Poate se ascunde in pretul de 1 mil. al bradului de Craciun pe care il tii 2 saptamani apoi il arunci sau poate in sacu' lui Mos Craciun unde zac bijuterii de zeci de milioane?
Azi am fost la cumparaturi si m-am simtit ca intr-o gradina Zoo; mi-am luat vreo 3 coturi in coaste, un cos plin urcand pe picioru' meu si o injuratura de la o batranica pentru ca am indraznit sa exist in locul unde vroia ea sa 'parcheze' cumparaturile. Am incercat sa-mi caut o rochita de iarna ptr. Revelion si in magazin am gasit doar zeci de femei nebune si preturi mult prea piperate la acei saci pe care ei le numesc rochii ( jur ca nu aveau nici o forma, adica sunt tanara daca nu port acum rochite care sa-mi evidentieze formele, cand o sa o fac? Nu intelege gresit nu vreau sa fiu vulgara, dar nici sa dau 1 mil. p un sac de cartofi.)
Mai pe scurt in orasul meu, de fapt cred ca in toata Romania, oamenii au luat-o complet razna! Fratilor calmati-va, Craciunul nu inseamna cadouri extravagante si zeci de milioane aruncate pe geam, Craciunul inseamna pace sufleteasca, liniste, cateva zile petrecute alaturi de cei dragi...

2 comentarii:

Bumblebee spunea...

Pai nu stiu de unde am mostenit obiceiul asta...la orice sarbatoare facem abuzuri iar dupa suflam in...punga! Stiu ce este in magazine...cu ocazia asta comerciantii isi vand toate jegurile la nistre preturi de te ia cu ameteala...Fi optimista...poate gasesti tu pana la urma o rochie...Bafta si "Sarbatori Fericite!"

A. spunea...

Incerc sa fiu optimista!:)
Sarbatori fericite si tie!