23 dec. 2009

1 an si 3 luni


A trecut 1 an si 3 luni de cand a inceput totul, in tot acest timp am avut parte de de toate: iubire, zambete, vise, planuri de viitor, minciuni, certuri, lacrimi, tradari... Am invatat alaturi de tine sa ma bucur de fiecare minut din viata, sa iubesc intens fara sa regret nimic, sa am incredere in mine si sa ma las iubita. M-ai iubit asa cum nu a mai facut-o nimeni, ai fost primul baiat care m-a facut sa ma simt valoroasa, m-ai consolat cand am plans si m-ai certat cand am gresit. Mi-ai fost cel mai bun prieten atunci cand singura mea prietena m-a uitat, cu tine mereu am putut vorbii orice fara sa imi fie teama ca ma vei judeca.
Stii care e partea proasta? Azi cand ne tavaleam prin zapada si te priveam cum zambeai, cum iti sclipeau ochii, mi-am amintit ca m-ai tradat. Ma gandeam cum de ai putut sa ti-o tragi cu altele cand erai cu mine? Stiu, asta s-a intamplat in urma cu vreo 9-10 luni si te-am iertat, dar uneori noaptea inca mai te visez cu altele si ma trezesc plangand, nu am mai spus asta nimanui, dar azi mi-am amintit de toate cuvintele tale cand mi-ai spus ca m-ai inselat si cum prietenele mele spuneau ca ar trebui sa te iert. 'Placere, pasiune...toate erau inecate in alcool!' Asta mi-ai spus cand te-am intrebat cum a fost partida de sex, stiu ca atunci te-ai gandit ca sunt prea masochista, dar ceea ce tu nu stii e ca eu ma purtam ca o nebuna: plangeam si radeam...
Nu ma intelege gresit, nu vreau sa crezi ca regret ca te-am iertat pentru ca nu e asa, ultimele luni au fost unele dintre cele mai frumoase din viata mea. Dar mi-ar place sa stii ce simt si gandesc, sa stii ca uneori imi amintesc si ca durerea inca exista, nu se diminueaza niciodata, de fiecare data e mai intensa si mai greu de suportat.
Te rog, nu te intrista! Nu ai de ce, nu esti vinovat pentru ceea ce eu simt! Stiu bine ca inca regreti ce s-a intamplat si ca nu m-ai mai mintit niciodata, iar asta imi da putere sa merg mai de parte tinandu-te mereu de mana...
Iti multumesc! Iti multumesc pentru cea mai frumoasa perioada, pentru ca ai fost, esti si vei fii mereu langa mine, pentru ca m-ai invatat sa rad dupa ce am plans, pentru ca mi-ai sters lacrimile cand curgeau siroaie, pentru ca mi-ai oferit un umar pe care sa plang, pentru ca m-ai ajutat sa ma maturizez si pentru ca m-ai invatat sa iubesc si sa iert! Te iubesc!

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu-mi vine sa cred ca l-ai iertat dupa ce s-a tavalit cu alta.Si eu am avut un iubit care m-a inselat dar atunci cand am aflat am pus capat relatiei.

A. spunea...

foarte bine:)
asa trebuia sa fac si eu atunci:p

Anonim spunea...

Stii ce se spune uneori? Ca trebuie sa tai raul de la radacina...

A. spunea...

A fost taiat raul e la radacina in final:p