16 sept. 2013

Liar!

`Cumva inca de mica, cam de cand ma stiu, am crezut in povestile cu happy end, basme, telenovele, filme...spuneti cum doriti. Am crezut ca iubirea adevarata exista, ca lumea nu e chiar atat de rea si de urata cum mi se spune, ca la un moment dat voi intalni fericirea, dar ca pana atunci lucrurile nu vor fi asa de urate. Chiar si dupa despartirile urate de baieti pe care chiar i-am iubit, chiar si dupa tradarea prietenelor cele mai bune, chiar si cand stateam singura in banca plangand acum un an in timp ce 'cele mai bune prietene' radeau si ignorau durerea mea, chiar si cand parintii imi vorbeau urat si ma numeau in cele mai urate moduri am crezut in bunatatea oamenilor, in finalul meu fericit. Acum nu mai cred... ieri mi s-au naruit toate sperantele cu privire la umanitate, la integritate, la onoare! Nu, cuvintele astea le mai gasesti doar in DEX, au ramas doar niste principii de viata pe care toti sustin ca le au, dar in realitate nu le are absolut nimeni (da, nimeni, asta inseamna ca nici eu!).
`Din nu stiu ce motiv tampit am crezut mereu ca sunt speciala, ca oamenii tin la mine, ca ma respecta! Am crezut ca desi nu sunt frumoasa, inteligenta, bunatatea (atat cat este) vor compensa. M-am inselat, nu compenseaza nimic! Un chip frumos si un trup suptirel nu pot fi inlocuite de absolut nimic, nici macar de iubirea sau sentimentele pentru cel de langa tine. Oh, cititorule, tu, mai bine ca oricine altcineva, stii cat am iubit in ultimii 3-4 ani si pe cine si cat am suferit din cauza lor... Am fost o proasta, aveai dreptate, am fost o proasta sa sufar atat de mult si sa ma chinui cu amintirile asa zise frumoase. M-am inselat si m-au inselat, nu a fost niciodata vorba de iubire, de sentimente, nici macar de atasament, indiferent de am fost cuminte sau nu, de am iubit cu tot sufletul sau nu, ca m-am daruit in totalitate sau nu, indiferent de cat am sperat sau nu, indiferent de orice totul a fost doar o bataie de joc. Cuvinte frumoase, certuri acasa pentru cateva ore in plus aalaturi de cel iubit, totul a fost in van. `Dupa doi ani in care am plans seara de seara, in care la fiecare cearta am auzit cuvinte urate, in care am renuntat la toti si toate doar pt a avea cat mai mult timp liber am aflat ca nu am fost decat o alta proasta, ca mi s-a jucat un rol timp de 6 luni de zile, ca povestea mea a fost de tot rahatul, ca am fost, exact cum ma temeam, doar o bucata de carne umeda si dornica de apropiere. Atat!
`Ce iubire? Ce sentimente? Ce respect? La dracu' cu toate astea, nu au existat niciodata! Nu au fost decat niste minciuni. Adevarul? Adevarul e ca lumea a avut dreptate, doar acele minute de placere au contat, doar ele vor conta mereu... Indiferent cat vei iubi, cat vei respecta si cat vei da intr-o relatie, la un moment dat, peste o luna sau peste 2 ani, vei afla ca nu a contat nimic pt 'alesul tau' in afara de momentele cand desfaceai picioarele.
`La urma urmei cele mai mari curve tot barbatii raman!

Un comentariu:

Andreea spunea...

Nu gandi asa , si iubirea are locul ei , la fel si durerea , toate sunt diferite ... dar totusi par la fel ...
Cine nu te-a iubit si nu te-a respectat imnseamna ca nu te merita , nu conteaza daca ai gresit sau nu ,. tot ce ai facut , ai facut din ura , sau mai bine zis din dragoste , pentru ca dragostea este un sentiment placut ...
Lasa durerea deoparte si ridicate la cer sa vezi frumusetea vietii .. Nu merita sa plangi dupa rahaturi :-j
tU .. Esti speciala , dai gata cu un zambet , asta o sa ii omoare !!