25 aug. 2013

instalator profesionist


Personal sunt una dintre femeile care uraste sa apeleze la barbati pentru a o ajuta cu diverse chestii prin casa, poate si pentru ca mereu am fost atrasa de domeniile de lucru ale barbatilor:fizica, matematica, inginerie etc. Dar uneori sunt nevoita sa recunosc  ca am mare nevoie de ajutor! Acesta este unul din acele momente… Un instalator priceput mi-ar salva ‘viata’ in anumite situatii…
Stiti momentul acela penibil cand ramai fara curent in timp ce te uitai la cel mai tare film care se poate difuza la TV? Devii nervoasa, urli, blestemi si faci prapad in jurul tau… Si schimbi chiar si becurile in casa crezand ca na, ai tu ghinion si de fapt toate s-au ars in acelasi timp. Te invarti prin casa si nu stii ce sa faci… Acesta este un moment in care un electrician ar putea rezolva aceasta problema imposibila pentru tine ca femeie in doar cateva minute. Dar, esti femeie, de unde sa iei tu un electrician?
Dar ti s-a intamplat vreodata sa te bucuri de cel mai relaxant dus din lume, sa te inspumezi toata cu cel mai parfumat gel de dus din lume si… surpriza! Sa ramai fara apa? Eu sunt specialista in materie de ghinioane de acest fel. Dupa ce imi plang de mila vreo 10 minute si ma gandesc la toate pisicile negre care mi-au taiat calea in ultimul an si datile cand m-am intors din drum pentru ca uitasem nu stiu ce mare nimic, imi fac curaj, pun un prosop pe mine si caut un instalator… Hmmm, problema e, de unde il iau?
Mie mi s-a intamplat sa imi achizitionez un minunat aer conditionat cu tot felul de functii pe care abia asteptam sa le incerc, eram de-a dreptul nerabdatoare sa-mi racoresc casa in zilele de vara super calduroase. Din nefericire nu eram singura, iar cei de la magazinul de unde mi-l cumparasem nu mai apareau sa mi-l monteze si mie. Doamne ce am mai cautat pe cineva care sa-l instaleze, cineva care sa stiu ca se pricepe, sa fie serios si sa nu-mi distruga totusi minunatia de perete cu niste gauri cat China. Dar de unde sa iei un instalator de aer conditionat in plina vara cand toata lumea isi monteaza astfel de aparate?
Femeie, proaspat mutata intr-un apartament pe care trebuie sa-l aranseze dupa bunul el plac… Ce sa faca draga de ea cand e vorba de montarea centralei termine? La cine sa apeleze? Are nevoie de cineva sa ii monteze central efectiv, dar si caloriferele, tevile acelea care unesc centrala de calorifer, instalatia de apa… Domne cate chestii sunt de facut! Si ar trebui sa aibe grija, sa fie atenta sa nu fie inselata sau sa cheme un profesionist, un om care sa isi faca bine meseria nu sa rada de ea. Dar unde sa-l gaseasca?
Cum ar fi daca cineva ti-ar spune ca aceste probleme casnice se pot rezolva in doar cateva minute si cu un singur click ai putea gasi nu doar un electrician, ci si un instalator apa, instalator gaze, instalator aer conditionat, instalator sanitare si chiar si instalator centrale termine? Si mai multe de altat pentru oricare dintre acesti salvatorii in materie de ‘accidente’ casnice i-ai putea gasi intr-un singur loc usor si practic?


Niciun comentariu: