29 sept. 2012

In zadar...

Nu stiu de ce nu incetez sa sper ca ne vom impaca, ca nu ma va mai uri asa cum o face si ca nu voi mai fii cea care i-a facut atata rau... Nu ma v-a ierta niciodata, nu vom mai vorbi niciodata! Eu maine plec, iar el ma uraste, uraste ce i-am facut, uraste ceea ce sunt! Cum sa sper ca ma va ierta? De ce ar face-o? L-am tradat, l-am ranit... Daca as putea macar sa fac ceva sa schimb asta... Mi-as dori sa stie ce e in sufletul meu, dar e cam imposibil.Nici eu nu stiu foarte bine ce e, tot ce stiu e ca imi lipseste prietenul meu si ca mi-as dori sa stiu ca macar din cand din cand, o data pe an macar, vom putea vorbi fara resentimente. Din nou, IMPOSIBIL!

23 sept. 2012

Ceai de flori de salcam

Florile albe sunt uscate
precum sufletele noastre,
iar in ibric apa fierbe
la fel ca sentimentele mele...
Presaram florile in apa
asteptand ca ceaiul sa fie gata,
la fel cum am presarat candva
iubire in relatia asta...aceea...

E fierbinte ca noptile petrecute impreuna,
dulce ca inocenta ce ma caracteriza,
rafinat ca tine, dragul meu,
dar binefacator ca mine.
Imi frige buzele cum mi-ai fript tu inima,
imi incalzeste interiorul
cum mi-ai incalzit tu candva sufletul,
dar apoi toate senzatiile dispar
la fel ca tine, iubitul meu hoinar.

21 sept. 2012

Fashion Monster

Femeile in general isi doresc sa arate cat mai bine, sa aiba cele mai frumoase accesorii, cei mai draguti pantofi si cele mai in tendinte hainute. Si pentru asta petrec ore, zile si saptamani cautand prin magazine pantofii, rochita, fustita, bluza, tricoul sau accesoriul perfect pentru anumite ocazii, pentru a impresiona sau doar pentru a se simti bine in pielea lor. In ultimi ani magazine online s-au bucurat de un succes incredibil fiind mult mai usor, mai comod si chiar mai placut, as spune eu, sa cumperi de acasa decat sa te plimbi prin magazine, eventual si pe o vreme ca aceasta... Dar ce facem cand fiecare brand are propriul site si trebuie sa intri de pe un site pe altul pentru a gasi ceea ce cauti? Devine obositor sau macar plictisitor nu? Ei bine in aceasta situatie apelam la site-ul Fashion Monster care ne pune la dispozitie oferte a peste 30 de site-uri, peste 200.000 de produse intr-un format simplu, accesibil si la preturi foarte avantajoase. In plus zilele astea va puteti bucura de niste Reduceri fashion la foarte multe produse, precum ghete, geci, jachete, lentile colorate, ceasuri, trusa de farduri, coliere etc. Asadar vizitati site-ul si bucurati-va de aceste reduceri, de preturile foarte bune si evident de pasiunea comuna tuturor femeilor, moda!

13 sept. 2012

Nebunie la orizont!:)

Doamne ce nebunie e in jurul meu!

Pentru inceput nu inteleg de ce unele fete inseala, umbla cu cate doi baieti in acelasi timp, ii minte si ii amageste pe amandoi, dar sustin ca doar pe unul dintre ei ii iubesc.Cand in sfarsit, cel neiubit afla adevarul si vrea sa puna punct, 'domnisoara' realizeaza ca de fapt il iubeste si il vrea inapoi. Si urla, si se zbate, si ameninta ca se omoara doar sa se intoarca la ea, apoi incepe sa ameinte in dreapta si-n stanga ca face si drege pentru ca tu (in cazul de fata eu) ai indraznit sa ii spui adevarul saracului baiat... In viata asta urasc multe chestii, dar cel mai tare urasc fetele rele care se dau drept fete bune. Frate, esti sau ai fost curva, recunoaste, ai gresit, recunoaste, decat sa faci pe proasta mai bine spui adevarul!

O alta problema e...evident, fostul. Adica nu inteleg de ce il visez mai mereu, adorm fara sa ma gandesc la el si apoi il visez, iar dimineata ma trezesc foarte aiurea si ma doare sa-l stiu departe mai tare ca niciodata. Am crezut ca a patit ceva, ca are nevoie de ajutor din partea mea si i-am dat un mesaj sa-l intreb daca il pot ajuta cu ceva, nu mi-a raspuns, dar apoi a postat pe facebook 'am nevoie de tine'...Acum nu stiu daca s-a referit la mine sau nu, dar totusi...ma da rau peste cap. Si asa mi-e greu sa nu-l mai caut deloc avand in vadere ca stiu ca a trecut printr-o perioad a dificila, dar am crezut ca noua ea sau noile ele il inveselesc, il fac sa se simta bine, ca au umplut golul lasat de mine, dar daca stiu ca se simte rau, ca nu ii e bine simt nevoia sa-l caut, sa ma asigur ca e bine, sa ii ofer tot ajutorul meu. De ce e asa aiurea situatia noastra? Oare se referea la mine? Ce ar trebui sa fac?...

Apoi mai e si scoala de soferi... Hei, adica mereu am crezut ca nu e mare branza sa conduci, dar m-am inselat enorm! Nu e chiar asa simplu, sunt atatea chestii de tinut minte, atatea manevre... Oricum, incet incet ma invat cu masina, dar e destul de stresanta si problema asta!

Pana la urma viata merge mai departe indiferent de cat de mult suferi la un moment dat.

2 sept. 2012

Acum inteleg...

Am inteles un lucru, o relatie nu se destrama doar din cauza unuia, ci din cauza amandurora pentru ca o relatie e o chestie pentru doua persoane. L-am ranit si eu, si inca mult, a suferit si i-a fost si lui foarte greu... Am simtit asta in vocea lui, in modul in care a reactionat cand i-am spus cine e la celalalt capat al telefonului, in ura care se simtea in vocea lui. N-am dreptul sa-i mai cer sa fie ca inainte, nici nu sunt sigura ca as vrea... Nu doar eu l-am ranit, si el m-a ranit pe mine, desi nu isi da seama din relatia asta am iesit complet distrusa si inca incerc sa-mi revin. Ne-am pierdut unul pe altul si acum nu ne mai ramane decat sa ne revenim si sa ne vedem de vietile noastre, chiar daca departe unul de celalalt. Vreau sa raman cu amintirile frumoase, sa uit toate cuvintele urate, toate noptile nedormite, toate lacrimile varsate...tot ce a fost rau vreau sa dau uitarii. Si mi-as dori sa faca si el la fel, sa nu pastreze in suflet ura asta pentru mine, caci n-am intentionat niciodata sa-i fac rau si impreuna am trecut prin foarte multe... Vreau sa fie fericit, sa nu uite cine e cu adevarat, sa nu uite cat este de minunat si sa-si urmeze toate visele. Iar pentru mine vreau liniste, impacare, fericire, putere de a lupta cu tot ce o sa urmeze...
Zilele astea m-am gandit ca daca ne-am pierdut inseamna ca n-am fost facuti unul pentru altul. Primele zile dupa cearta noastra am zis ca el e de vina, apoi ca sunt eu, dar dupa ce am vorbit cu el, poate pentru ultima oara, am inteles un lucru foarte important, amandoi suntem la fel de vinovati. Dar e timpul sa mergem mai departe, sa ne stergem lacrimile, sentimentele urate si sa zambim, caci timpul trece si ramanem in urma.
[[~Iti doresc sa ajungi unde iti doresti, sa fii fericit, sa te bucuri de viata, sa treci peste momentul acesta urat din viata ta, sa treci peste ce-a fost urat pana acum in viata ta. Sper sa te indragostesti de o fata care sa merite si care sa te iubeasca la randul ei... Sper sa fii fericit si poate intr-o zi viata ne va pune iar la aceasi masa si ne vom aminti de noi. Pentru mine vei fii mereu prietenul meu minunat, jumatatea mea si barbatul ideal ptr mine, iubirea perfecta care numai perfecta nu era si pe care am pierdut-o. O sa-mi lipsesti... Iti multumesc pentru toate momentele frumoase si iti promit ca vei fii mandru de mine, ca imi voi aminti tot ce am invatat cat timp am fost unul langa altul. Si orice ar fi nu uita ca unde pe acest pamant se afla o fata care te-a iubit enorm si care tine la tine si pe care vei putea conta oricand. Sper sa ma poti ierta pentru tot!~]]