16 mai 2011

Vacanta de vara

Soare, plaja, mare, costum de baie, ochelari de soare, vacanta, petreceri, bronz, inghetata, plimbari, rochite, tricouri, cluburi, bauturi cu gheta, plimbari pe faleza�Iti suna cunoscut? Eu sunt sigura ca da.
Vine vara si odata cu aceasta va veni si vacanta cea mult asteptata si mult prea planuita de toti, cand speram sa ne distram alaturi de familie sau prieteni. Evident deja ne gandim unde ne vom petrece concediul sau unde ne vom distra la sfarsitul saptamanilor, unii vor la munte, altii vor la mare, unii vor in tara, altii viseaza la vacante in afara. Dar cum e criza avem un buget deja stabilit, care nu e foarte mare, dorinta de a ne distra pe cinste si vrem sa ne cazam la un hotel de cel putin 3 stele. Asta inseamna ca inainte de a ne urca in tren, autocar sau masina trebuie sa stam putin sa vedem ce oferte avem. Dar parca nu am vrea sa mergem la o agentie de turism, sa dam peste un functionar nervos, care sa insiste ca are cele mai bune oferte si care, de fapt, are niste preturi cam piperate si nici macar nu ne prezinta toate ofertele de pe piata, ci doar ne face o oferta. Ei bine in cazul acesta avem nevoie doar de un lucru: acces la internet. Hoteloport.com ne permite sa alegem dintr-o lista foarte mare de hoteluri pe cele care ne plac cel mai mult pentru a avea vacante minunate.
Acest site are ca obiectiv atragerea online a turistilor pentru a le prezenta cele mai bune oferte de pe piata. Promovarea turismului local pe plan national si international este un alt obiectiv al site-ului.
Putem vedea pozele unor camere din hotel, astfel formandu-ne o idee despre cum ne-am simti acolo si, de asemenea, avem posibilitatea de a face o rezervare hotel online. Totul este cat se poate de simplu: cauti hotelul dorit, il 'analizezi', faci o rezervare online si ai pornit la drum alaturi de cei dragi.
In plus, Hoteloport.com ne ofera si sansa de a ne bucura de o vacanta in afara tarii bucurandu-ne de conditii excelente si de peisaje superbe. Preturile nu sunt foarte mari, sunt chiar accesibile. Antalya, Barcelona, Cannes, Londra, Nisa, Paris sunt doar unele din destinatiile unor vacante de vis pe care, acum, oricine le poate avea la un pret minim si fara comisioane.Eu zic ca ar trebui sa aruncati o privire inainte de a porni la drum.
Deci, tu ce planuri ai pentru vara asta? Te distrezi acasa sau mergi undeva la mare sau la munte?

5 comentarii:

Marian spunea...

vine vacanta cea mult asteptata...uraaa ;)

Anonim spunea...

eu vreau la mare :>:X acolo imi voi petrece jumatate din vacanta :" >

A. spunea...

e bine ca poti sa stai atat la mare:> esti norocos/a

andrada spunea...

am terminat acum 2 ani in eminescu. tu?

A. spunea...

eu sunt a 11-a in stirbei:p