19 apr. 2011

SLIM&FIT

90-60-90, dimensiunile unei femei perfecte pentru unii sau ale unei femei scheletice pentru altii. Se spune ca dimensiunile ‘perfecte’ s-ar fi schimbat si ca nu se mai poarta picioarele ‘scheletice’ si taliile de viespe… probabil asa e, dar toate fetele stiu un lucru: grasimea nu e deloc sexy. Poate nu visam la 90-60-90, dar toate vrem sa aratam bine, sa atragem priviri si sa ni se spuna din cand in cand ca aratam bine.

Daca nu ai tinut niciodata o cura de slabire, nu ai renuntat la anumite alimente pentru a avea grija de silueta ta sau nu ai facut sport pentru fermitate inseamna ca nu esti femeie. Toate stim cat de greu e sa te mentii in forma si cat de mare e tentatia dulciurilor…Ciocolata, cine i-ar putea rezista?

Dar, din fericire, doctorii impreuna cu cercetatorii in domeniul remediilor naturiste au descoperit o reteta miraculoasa pentru a reduce IN MOD NATURAL apetitul, astfel ajungi sa slabesti pana la 5kg in prima luna cu niste exercitii fizice si pastilele SLIM&FIT.

SLIM&FIT sunt niste pastile de slabit naturale care reduc apetitul. Ingretientele sunt hoodia, garcinia, fucus, fibrulina si ceai verde, toate fiind renumite pentru efectele miraculoase in curele de slabire.

Stiu ca o sa spuneti ca va poate afecta sistemul imunitar sau sanatatea, dar nu este asa, doctorii Dan Daniela, Melinda Korodi si Serban Damian ne recomanda sa folosim SLIM&FIT pentru a slabi.

Mai mult decat atat, veti primi si un ghid de exercitii fizice gratuity, acesta se numeste ’10 exerctitii pentru oamenii ocupati’, il puteti descarca de aici: http://goo.gl/EWMFq .

Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.slimandfit.ro

2 comentarii:

Anonim spunea...

reclama????? sa fim seriosi!

A. spunea...

care e problema, Anonim?