1 dec. 2009

Prima zi de iarna!:x


A trecut si toamna,desi nu imi place deloc frigul si urasc hainele groase, iubesc iarna!:x Ador zapada, mirosul de brad, colindele, globuletele si iubesc sarbatorile de iarna! Ce e mai frumos decat sa stai cu familia in jurul bradutului, sa povestesti, sa razi...sa-ti amintesti de anii copilariei cand il asteptai pe Mosu' sa vina? Eu cred ca nimic!
Sper din suflet sa ninga pana pe 25 pentru ca vreau sa ma joc in zapada neaparat! Vreau sa fac oameni de zapada, sa ma bat cu bulgarasi si sa fac ingeri. Va dati seama k am sa ajung in casa cu nasul rosu, plina de zapada si o sa alerg le mama cersind o cana cu ciocolata calda exact ca atunci cand eram mai micuta si mama ma trimitea afara cu pantalonasii roz de langa facuti cadou de bunica, care se hotara sa vina in vizita ca sa verifice daca port cadoul de la ea. Uram tot ce era din lana si stiti de ce? Pentru ca zapada se lipeste al dracu' de tare de lana!!!
Dar azi nu este doar prima zi de iarna este si ziua Romaniei!La multi ani Romania si sa dea Domnul sa progresezi, ca daca vei ramane asa...
Tot azi este si Ziua Internationala AntiSIDA...Sa speram ca intr-o zi, nu prea indepartata, se va gasi si remediul impotriva acestei boli ingrozitoare. Pana atunci insa trebuie sa avem grija de noi si, nu uitati, folositi prezervativ!:)
Pana una alta, un 1 Decembrie fericit (chiar dak e pe sfarsite) indiferent ce a-ti sarbatori si o luna a cadourilor superba!

Niciun comentariu: