11 aug. 2017

Barbatii adevarati vin intotdeauna pregatiti sa ti-o traga bine...

Barbatul adevarat, masculul alpha, barbatul fatal sau cum vrei tu sa ii spui, cand se apropie de dormitor este gata de orice, stie exact ce vrea sa faca, unde vrea sa te atinga, cum te vrea, stie deja ca o sa iti ofere o seara ca in filme. Si o va face, sigur! pentru ca barbatul acesta stie unde sa intre ca sa te urce pe pereti, stie ca pentru a iti oferi orgasmul perfect, va trebui mai intai sa iti intre in suflet, apoi intre picioare.
Pentru ca, vezi tu, sexul poate e misto "oricum, oriunde, cu oricine", ca sa o citez pe colega mea, dar poate deveni fenomenal cu acel cineva.
Cand ramai goala in fata lui, si nu fara haine, neah, asta e mai usor, ci goala, goala de secrete, goala de masti, de ifose, de pretentii, de figuri de femeie ideala, goala de genele false, unghiile "cu gel", tonele de fard, iar el inca te priveste de parca ai fii singura femeie pe care o vede, iti spune "Esti atat de frumoasa!" si vezi in ochii lui ca o spune din suflet, nu e oare mai excitant decat o banala mana pe sani?
Dar cand ai o zi de cacat si ajungi acasa, iar el te asculta ore intregi cum te plangi, cand iti face o cafea asa cum iti place tie doar ca sa iti inveseleasca ziua, cand sta noptile sa te pazeasca pentru ca iti este rau, cand iti schimba compresa rece din ora in ora, cand iti face un masaj cand ai tras prea mult la sala, sau cand are pur si simplu grija de tine nu te "uda" mai tare decat sa te frece "pe sub fusta"?
Vezi tu, asigura-te ca ti-a intrat in suflet, asigura-te ca te "umezeste" mai intai cu tandrete, iubire, atentie, apoi cu atingeri si haine aruncate prin casa, iar cand veti ajunge in "faza doi" ai sa vezi ca am dreptate, sexul cu acel barbat adevarat, nu e misto, e fenomenal!

Niciun comentariu: