25 oct. 2012

Abracadabra! Nope... You're still a bitch.

Stiti ce urasc ce mai tare? Persoanele care nu sunt in stare sa-si faca propria viata si se baga in a ta! Nu le inteleg...Nu inteleg cum se poate sa vorbesti pe la spate o anumita persoana, apoi, brusc, cand persoana respectiva afla de lucrurile pe care 'le-a facut', te dai la fund. De ce sa faci asta? Daca esti asa mare si tare, de ce dracu' nu spui in fata ce ai de spus? Stiti ce sunt aceste persoane? Copile proaste care ma scot din pepeni...rau de tot! 'Domnisoara', cum poti tu sa arunci cu noroi in mine cand tu esti o zdreanta? De ce ma arati pe mine cu degetu' cand tu nu esti in stare sa faci o analiza propriei persoane? Nu sunt sfanta, nu am sustinut niciodata ca as fii, dar ceea ce am facut recunosc cu zambetul pe buze, pentru ca nu mi-e rusine cu mine, iar ceea ce sunt acum e rezultatul tuturor actiunilor mele din trecut. Dar atata timp cat eu nu am facut un lucru ma astept sa nu-mi fie pus in carca, deoarece fac urat.
Candva imi citeai blogul, poate inca o faci, sper sa o faci... doarece da, despre tine vorbesc, 'domnisoara'. Si stii bine de ce folosesc ghilimelele! Fereste-te de mine, nu vrei sa dam nas in nas vreodata, pt ca o sa uit ca te stiu de cand erai mica, asa cum ai uitat si tu si nu o sa iti placa ce o sa auzi sau ce o sa se intample! Gata, dupa cate am auzit in ultimul timp esti norocoasa ca nu spun tuturor ceea ce am aflat despre 'copila' de tine. Esti o nesimtita pt fiecare lucru pe care l-ai inventat, esti o proasta pt ca ai crezut ca vorbele alea nu vor ajunge la urechile mele, esti o copila pt ca in loc sa te bucuri de fiecare minut alaturi de el, l-ai petrecut barfindu-ma pe mine, dar mai presus de toate esti o zdreanta!
'Domnisoara', ai grija, caci minciuna are picioare scurte, iar eu abia astept sa se afle adevarul! Si iti poti macar imagina ce se va intampla cand minciunile tale se vor afla?...

14 oct. 2012

Fear...

Si cand in sfarsit iti pot auzi vocea din cand in cand, acum ca am posibilitatea de a sti de esti bine sau nu, acum mi-e atat de frica incat inghet... Mi-e frica sa nu te supar, sa nu fac/zic ceva si sa ne rupem din nou unul de altul, mi-e teama ca poate voi gresi cumva din nou si atunci...atunci va fi pentru totdeauna. Sunt confuza, sunt total derutata, nu stiu exact ce ar trebui sa fac si ce nu. Ma cunosc si stiu ca o sa o dau in bara la un moment dat, asta sunt eu, mereu gresesc, mereu fac prostii, tocmai de aceea mi-e teama si sa ma bucur ca am reusit sa vorbim, mi-e teama ca daca imi dau voie sa fiu fericita putin pentru ca avem posibilitatea de a comunica, o sa fiu neglijenta si o sa te pierd din nou, fara ca macar sa ne fii impacat cu adevarat. Apoi, mi-e teama ca voi face ca atunci cand eram impreuna, ma cenzurez singura, iar in timp aflu ca lucrurile pe care le aveam pe suflet si nu le spuneam/faceam niciodata sunt cele pe care le placi de fapt la o fata. Si ce sa fac in situatia asta?
 Da, 'asculta-ti sufletul' e cel mai usor lucru de spus, dar de facut este? Ei bine nu, nu este, nu atunci cand ti-e frica si tie de sentimentele tale, de lipsa lor, de tine. Pentru ca mie imi e teama, mi-e teama de mine, de tine si de noi. Pentru ca amandoi stim caat am suferit, amandoi stim cat ne-a durut cearta asta, dar intr-o oarecare masura amandoi am mers in continuarea, desi eu personal n-am trecut niciodata peste,nu te-am uitat niciodata, iar ce e cu adevarat in sufletul tau, doar tu stii, dar acum mie mi-e greu sa reintru in viata ta, iar tie ti-e greu sa ma lasi sa o fac, ti-e greu sa ai incredere in mine... Asta ma sperie, cate lucruri neclare sunt intre noi, cate indoieli ai in ceea ce ma priveste, iar eu nu pot sa-ti aduc dovezi palpabile ca iti spun adevarul, iar tu nu mai poti avea incredere 100% in mine, ma sperie posibilitatea de a disparea din nou din viata mea, ma sperie faptul ca doar ai reaparut si ai putea sa pleci iar. As vrea sa ramai aici, sa fii mereu prietenul meu, sa nu-mi fie teama, sa nu existe posibilitatea de a te pierde din  nou...
Poti? Poti, te implor, sa promiti ca nu ne vom mai certa, ca va fii bine, ca vom fii unul langa altul? Spune-mi ca poti sa-mi promiti ca vei fii mereu bunul meu prieten, cel mai bun din lume, si ca eu voi putea fii exact ce iti doresti tu, ca nu te voi mai dezamagi, ca iti voi putea fii prietena aceea pe care sa poti conta mereu. Te rog, promite-mi si alunga-mi teama, iar daca nu poti...minte-ma!

12 oct. 2012

Toner de calitate

De curand am inceput facultatea, primul an, prima oara departe de casa, primele cursuri si primele tone de cursuri scoase la imprimanta zi de zi. Avand in vedere ca am posibilitatea sa-mi iau cursurile de pe net prefer sa fiu atenta la oare pentru a intelege si sa le scot la imprimanta acasa. Insa apare o mare problema: toner-ul. Se termina super repede, raman fara tus si ma trezesc ca a doua zi nu am cursul la zi. De curand am auzit tot felul de povesti despre tepe luate cu tonerele: cumparate frumos, pareau neatinse, dar eraude fapt consumate jumate. Si cu banii luati si fraierit? Ce poate fi mai urat?!
Personal un toner de calitate pentru mine este unul care dureaza, care nu se termina dupa doua utilizari, deoarece eu folosesc destul de mult in timpul scolii/facultatii imprimanta. In plus, avand in vedere ca am si momente in care nu utilizez deloc imprimanta, nu imi doresc ca tusul meu sa se usuce si sa ma trezesc ca nu mai pot folosi acel toner. Mai mult de atat, fiind studenta si fiind si in plina criza mondiala, nu vreau nici sa dau foarte mult pe el, caci nah...banii nu ne dau afara din casa. Dar mai este un criteru foarte important:calitatea tusului. Nu da bine sa ma duc in fata un profesor cu un proiect jumate sters nu? Astfel incat calitatea trebuie sa fie si una acceptabila, daca nu chiar foarte buna. Asadar unde am putea gasi acest toner care sa corespunda cerintelor mele? Un raport calitate-pret acceptabil? Ei bine, il putem gasi pe www.tonereurope.ro  .  Din cate am putut observa aici putem gasi cartuse toner fiabile si de calitate la un pret acceptabil. In plus au toner compatibil samsung cu multe modele de imprimanta. Iar daca sunteti din Bucuresti puteti ridica comanda de la Showroom-ul lor, iar daca nu veti primi comanda prin curier rapid in 1 sau 2 zile lucratoare.
 Asadar eu va recomand acest site, unde veti gasi suta la suta sigur ceea ce cautati, avand in vedere larga gama de produse pe care ne-o pun la dispozitie. Personal o sa imi comand cat de curand un toner de la ei avand in vedere ca cel pe care il am e pe duca si la mine se anunta multe cursuri care cer sa fie scoase la imprimanta si invatate....