15 ian. 2012

Redirectioneaza 2% din impozit

In fiecare an statul iti impoziteaza veniturile cu un procent de 16%. Conform Codului Fiscal - Legea 571 / 2003, Art. 84, fiecare persoana poate redirectiona 2% din cele 16% catre o organizatie non-guvernamentala.
Eu va propun sa redirectionati acesti 2% catre Fundatia Alexandru.
Pentru asta trebuie sa urmati 2 pasi simpli:
1: Completeaza cu datele personale scrise de mana cu litere de tipar declaratia 230
2: Trimite declaratia 230 completat la Administratia Financiara pana la data de 15 Martie 2012! Aici gasiti adresele tuturor administratiilor financiare din tara.

V-as fi foarte recunoascatoare daca a-ti dona acesti 2%, caci daca vor ajunge la Fundatia Alexandru va promit ca vor fi folositi pentru a ajuta alti oameni, iar daca ii veti lasa statului stim deja cu toti ce se va intampla cu acesti bani: vor umple buzunarele oamenilor statului.

P.S.: Lasa-ti-mi si mie un comment spunandu-mi numele vostru in cazul in care ma veti ajuta. Va multumesc anticipat!:*

9 ian. 2012

Prietene?

S-a terminat, anul acesta nu mai cred in prietenie adevarata, caci n-am de ce. In ultimele luni toate prietenele m-au ranit, nici uneia nu i-a pasat ce fac sau daca mai traiesc. De acum nici mie nu-mi mai pasa de ele.
Se au unele pe altele? Gresit: se mananca de .... unele pe altele, ceea ce e evident adevarat.
Nu ma credeti? Uitati-va la mine, dragele mele, eu cea care eram 'cea mai buna prietena' a fiecareia dintre voi, care nu eram niciodata barfita sau detestata de vreuna, EU am fost cea tradata.
Va simtit bine? Sper ca da, din tot sufletul sper ca da, si sa nu care cumva sa credeti ca va mai fi vreodata ce a fost... veti fi tare dezamagite. Pentru mine prietenele mele cele mai bune s-au mutat, au plecat, s-au evaporta, dar nu mai exista.
Anul acesta se vor schimba multe. Promit!:)