25 feb. 2010

Azi sunt rationala!


M'am saturat sa fiu deprimata si sa visez ca ne vom impaca, gata s-a terminat nu mai sunt sanse sa ne impaca, iar daca ar fi eu nu mai vreau. Si nu o sa mai incerc sa te inlocuiesc cu x sau y, sperand ca asa voi trece mai repede peste. Stii de ce? Pentru ca nu trebuie sa trec repede peste relatia noastra, pentru ca a fost o relatie frumoasa, pentru ca mi-au ramas o groaza de amintiri frumoasa, pentru ca mi-am facut prieteni noi, pentru ca m-am mai maturizat si pentru ca ai fost primul baiat pe care l-am iubit atat de mult. Nu vreau sa uit nimic din toate astea, vreau sa imi amintesc mereu de culoare au ochii tai sau parul, vreau doar sa nu ma mai doara ca s-a incheiat acest capitol.
Multumesc prietenilor ptr. ca ma suporta, zilele astea am fost un stres si ceva imi spune ca si zilele urmatoare voi fi la fel. So O., V., A., G. si B. va iubesc enorm!>:D<
\:D/

23 feb. 2010

23 feb

Nu-mi vine sa cred ca te-am vazut azi, prima oara dupa ce ne-am desparit, in ziua cand trebuia sa facem 1 an si 5 luni. Eram cu altu', cu B., cel mai bun prieten al meu, cum ai putut sa ne intrebi daca suntem impreuna? Dar cu ce tupeu ai facut-o? De ce iti pasa? Si de ce aveai fata aia de om surprins? Ce ai fi vrut sa plang dupa tine o viata?
Azi mi s-a parut ca te-a durut si pe tine despartirea asta, erai cu totul alt om: te fortai sa zambesti, erai ciufulit, total aiurea imbracat... Mi-a parut rau ca s-a terminat, si imi pare, dar daca stau bine sa ma gandesc tu ai vrut asta mai mult ca mine, sorry!
Probabil daca m-ai vede cu altu' ai face urat, probabil te-ar durea sa ma vezi cu altcineva atat de curand, ptr. ca si pe mine m-ar deranja sa te vad cu alta, dar trebuie sa te uit... Imi lipsesti groaznic de tare, iar azi mai tare ca niciodata mi-a fost dor de tine. 1 an si 5 luni, nu credeam ca asa vom sarbatori. So la multi ani de burlacie, ub!:-<

22 feb. 2010

Fa-ma invizibila


Nu mai inteleg nimic din tot ce mi se intampla, prietenii imi vorbesc eu le zambesc, dar n-am nici cea mai vaga idee ce-mi spun, nu ma pot concentra, rezist cu greu impulsului de a te suna... Ieri totul era perfect, nu ma mai durea ca ne-am despartit, de fapt nici acum nu cred ca ma doare, dar cred ca imi e dor de tine. E aiurea pentru ca incerc sa fiu puternica si sa gandesc pozitiv, dar oricat m-as stradui imi e greu sa nu ma gandesc la tine. De exemplu aseara te-am visat. Nu m-am gandit la tine si sigur nu am trecut prin mintea ta, dar chiar si asa subconstientul isi face treaba. M-am trezit cu sentimentul acela de siguranta pe care il aveam cand ma tineai in brate, pentru o clipa am crezut ca totul a revenit la normal, dar, teapa, a fost doar un vis. De ce ma mai gandesc la tine? De ce nu pot sa sterg totul cu buretele? De ce te mai visez? De ce se spune ca daca minti prea mult ajungi sa crezi propriile minciuni? Eu ma mint de o saptamana ca imi place alt tip si nici acum nu am ajuns sa cred asta.
Ma gandeam azi (la orele de info) ca probabil stiam de vreo doua saptamani ca ne vom desparti, de cand am realizat ca tu nu mai ma suni si am hotarat sa nu te mai caut nici eu, iar simtul de autoconservare m-a facut sa ma mint singura ca creau sa ne despartim si ca ma simt atrasa de altu'. Sincer, nu cred ca mai conteaza, dar ma tot gandesc ca daca nu as fi provocat cearta asta chiar eu nu ne-am fi desparit, sau poate ca da... Habar n-am.
Stii care e cea mai naspa parte? Ca toata lumea spune ca ne vom impaca, ca ma iubesti, ca iti va fi dor de mine, dar nimeni nu ma intreaba daca eu te-as mai primi inapoi. Adica da, sufar si da, te iubesc, dar viata mea nu e un hotel, sa vii si sa plece cand ti se scoala.
Oare o iau razna sau e normal sa simt toate chestiile astea? Adica pe de-o parte te iubesc si te vreau inapoi, dar pe de alta parte nu te-as mai vrea, dar mi-ar place sa vrei sa ne impacam si sa-ti dau cu jet.
Sa-mi bag picioru' daca mai inteleg eu ceva din toate astea...

21 feb. 2010

Better to lose a lover than love a loser


Azi ma simt mult mai bine, desi aseara am plans ca o fraiera din cauza unei persoane care pur si simplu nu merita (ptr. ca nu meriti nimic din partea mea, ptr. ca esti un fraier, ptr. ca te joci cu mine si ptr. ca m-ai facut sa ma simt vinovata cand nu eram, stii ceva de bine de rau eu nu mi-am tras-o cu altu si nu m-am frecat de vre'unu in fata ta, idiotule). Bai frate am plans aseara ca o nebuna, tineam in brate catelusul de plus de la el si plangeam, plangeam in asa hal incat saracu' catel era ud de parca doar ce-l scosesem din masina de spalat. Dracu' stie de ce ma simteam in halu' ala, dar aveam nevoie sa plang, sa ma descarc ptr. ca toti in cer sa fiu puternica ( da bai astia o sa fiu puternica: o sa fiu rad ziua si o sa plang noaptea!), dar sunteti chiar idioti toti daca aveti impresia ca o sa trec peste despartirea asta fara sa plang.
Si cum stateam eu in patu' meu cu catelu-n brate mi-a venit o imagine in minte, el gol peste o tipa la fel de goala ca si el, dar in loc sa plang mai tare am inceput sa rad, bai si radeam cu o pofta, cum nu am mai ras de mult. De ce? Simplu ptr. ca fraieru v-a fute multe fete gandindu-se cum sunt eu la pat (sac, nu vei afla:)) ). Ma gandeam cum voi trece peste putin timp pe langa el fiind cu un alt tip si cum isi va baga unghia in gat vazand ca m-a pierdut.
Probabil o sa mai plang, probabil o sa bocesc cel putin 2 saptamani, dar asa e cel mai bine ptr. mine si poate si pentru el.
Whatever azi sunt happy!:))

20 feb. 2010

Acceptarea

Da bine, ne-am despartit, eu am incercat sa te fac sa mai dai o sansa relatiei, ai refuzat, tu ai pierdut! Nu am de gand sa plang, sa fiu deprimata, viata merge inainte! Orice sfarsit e un nou inceput!:)

19 feb. 2010

Ai grija ce-ti doresti...


Uite-te la mine, ma asteptam sa ma suni, dar in schimb ai spus ca vrei sa ne despartim... Ar trebui sa ma bucur? Ei bine, nu! Nu ma bucur deloc, ma doare de mor sa stiu ca m-am purtat oribil cu tine, ptr. ca asta am facut, desi nu mi-am dat seama.
Nu inteleg de ce nu mi-ai spus pana acum ce te-a deranjat la mine, te-am intrebat de mii de ori daca te deranjeaza ceva la mine, iar raspunsul a fost mereu 'Nu, ub!' Nu mi-am dat seama ca ceea ce spun/ fac te deranjeaza asa tare, adica in unele cazuri doar glumeam, iar alteori vroiam sa te ambitionez. De ce nu mi-ai spus ca vroiai altceva de la mine? Asa cum tu te-ai schimbat atat de mult pentru mine as fi putut si eu sa fiu putin altfel, cum eram la inceput. Nu stiu de ce, dar intr-un fel simt ca totul s-a terminat intre noi pe bune si ma doare mai tare decat ma asteptam. Am fost o fraiera nimeni niciodata nu iti va putea lua locul in inima mea, chiar daca se va termina si voi suferi ca o nebuna nu am sa mai caut pe cineva care sa te inlocuiasca pentru ca tu esti unic. Iarta-ma, te rog, am fost o idioata plina de ea. Ar trebui sa iti spun toate astea tie personal si poate as mai avea o sansa sa iti arat ca te iubesc, dar nu ma simt in stare... I'm so so so sorry!

17 feb. 2010

Despartire?


S-a terminat? Serios? O relatie de 1 an si cateva luni s-a incheiat asa pur si simplu sau doar e o alta cearta? Ar trebui sa fiu suparata sau fericita? Sunt derutata...
Ar trebui sa fiu trista, dar nu sunt, adica nu genul ala de tristete cand plang, zbier si orice melodie ma face sa ma gandesc la el. Sunt un pic speriata, mi-e teama de singuratate, dar probabil va trece, e doar ptr. ca m-am dezobisnuit sa fiu solo. Sa fiu sincera imi e teama ca peste o ora am sa ma intristez groaznic si o sa plang sau ca o sa-l sun si o sa ne impacam sau ca asta e o simpla cearta...

15 feb. 2010

E liniste


E liniste
si-mi place,
imi pot auzi gandurile
delicios de macabre
fara sa imi acopar urechile,
sa le protejez de sunete.

E liniste
si e bine
sa pot vorbi cu mine,
sa aflu daca cea din oglinda
sunt eu sau o straina.

E liniste
si pace
in jurul meu,
pacat ca sufletu'
s-a pierdut prin multime
sau s-a speriat de galagie.

12 feb. 2010

Valentine's Day


Azi si maine nu voi fi pe acasa, deci va urez un 'happy Valentine's day!', sper sa primiti cadouri frumoasa si sa va iubiti mult ( de preferat cu o caciulita, ca e cam frig afara). Daca nu aveti inca un/o 'Valentine' faceti-va singuri cadou o zi in care sa ascultati muzica, sa va uitati la filme si sa va relaxati.
Fuck Valentine I want a VAMPIRE!:x

11 feb. 2010

Ea e


Ea e cea ce straluceste
in lumina orbitoare
a atator reflectoare.

Ea e cea pe care toti o vor
goala pe covorul din dormitor,
dar, ce pacat, nu o au.

Ea e cea mai frumoasa mereu,
culmea e ca nici nu ii e greu
la cat de bine arata.

Ea e cea care atunci cand zambeste
pe toti ii ademeneste,
ii place sa se joace si stii prea bine.

Ea e cea la care dintotdeauna ai visat,
erai admiratorul ei secret,
care nu avea curaj s-o abordeze direct.

Ea e cea care te-a vrajit,
in fata ei de-atate ori te-ai fastacit
si ai uitat ce vroiai sa-i spui.

Ea e cea pe care nu o vei avea
oricat de mult ai incerca
sa ajungi la ea.

Ea e cea la care te vei gandi,
cea pe care in secret o vei dori,
dar care niciodata nu te va iubi.


Zale - La Vita e Bella si Bitza - Numele tau


Asculta mai multe audio Muzica
Melodia asta mi se pare geniala, are ritm si niste versuri foarte tari! De doua zile o ascult in prostie, creaza dependenta!:)


Asculta mai multe audio Muzica
Bitza este unul dintre artisti romani pe care ii apreciez enorm, are o muzica foarte buna si realista! Bineinteles ca noul sau album nu m-a dezamagit, aceasta e melodia sa care a beneficiat si de un videoclip:).

9 feb. 2010

Ziua Indragostitilor


Dupa cum sigur stiti duminica e Ziua Indragostitilor, dar nu numai duminica asta ci si viitoarea. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, noi, romanii, ar trebui sa sarbatorim Dragobetele, intru cat in calendarul nostru Sf Valentin nu exista. Dar cum noua ne place sa ii copiem pe altii am adoptat si noi sarbatoarea asta si am uitat de a noastra.
Whatever:-j Ideea era ca in oras sunt numai inimioare, de la foarte mici la extra mari, pe magazine scrie mare 'Be my Valentine' sau clasicul 'Te iubesc', am vazut chiar si acadele de Ziua Indragostitilor (maine o sa le si gust).
Dar o data cu o sarbatoare vin si cumparaturile, right? Trebuie sa cumparam cadouri pentru persoana iubita, dar ce ii luam? Pentru fete mi se pare destul de simplu pentru ca adoram plusurile, cercei, bratarile, lantisoarele, brosele, esarfele, ceasurile sau pozele cu iubitul. Dar cand e vorba de baieti lucrurile se complica, cel putin pentru mine, n-am nici cea mai vaga idee ce as putea sa iau (avand in vedere ca am un buget limitat).
  • Ma gandeam sa ii iau un ceas, dar, SURPRIZA, nu poarta!
  • Apoi am spus ca as putea sa ii iau o bratara, dar i-am luat deja una.
  • Ce ar fi sa ii iau un set de fular, caciula si manusi? A, da, vine primavara.
  • Dar un parfum? Right, trebuia sa fi facut comanda la Avone sau Oriflame, iar in comert sunt scumpe.
  • O inimioara? Prea sweet pentru un baiat.
  • Lantisor de argint? Are unu ( e ditamai zgarda, dar ma rog) si oricum sunt scumpe.
Concluzie? Baga-mi-as picioru'! ;)

8 feb. 2010

Rihanna-Te amo


Asculta mai multe audio Muzica
Melodia asta e preferata mea de pe noul ei album, Rated R, asta nu inseamna ca celelalte melodii nu-mi plac! Sincera sa fiu ador noul ei stil, desi multi o critica ptr. ca ar fi devenit foarte 'baietoasa' eu chiar am devenit o fana a ei.
Enjoi!:)

7 feb. 2010

Ultima mea zi de vacanta


Dimineata... Momentul zilei pe care il iubesc cel mai mult, cand soarele iese din culcusul sau, pasarile isi reiau trilurile vesele, oamenii se trezesc la viata, alergand grabiti spre locurile de munca. Azi mi-ar fi placut sa fac si eu parte din multimea grabita, sa ma duc la scoala pe jos sa privesc lumea, sa le zambesc, sa imi zambeasca, sa ajung la scoala si sa stau la barfa cu fetele. Greu de crezut dar imi e dor sa merg 2 km pe jos pana la liceu, sa imi inghete nasucul si sa se inroseasca, sa capat putina culoare in obraji... Desi azi ar fi trebuit sa fac toate astea, nu am facut decat sa ma trezesc posomorata, sa-mi fac o cafea si sa ma uit pe geam la viscolul de afara. Chiar daca sunt a 10a eu nu m-am dus la scoala, tata mi-a spus sa stau acasa pentru ca afara e groaznic de frig si oricum nu o sa fac eu ore, in sinea mea sunt foarte fericita sa mai petrec o zi acasa in fata monitorului cu o cana de cafea in fata, dar mi-ar fi placut sa fie si fetele mele aici. Imi e teribil de dor de ele nu le-am mai vazut de vreo 10 zile si presimt ca au sa-mi povesteasca multe... Sper ca maine sa ajungem sa ne intalnim.

PS: Multam frigule, vantule, ninsoare (=vreme naspa) ptr. ca mi-ati mai oferit o zi de vacanta.

Multumiri


Am avut, de multe ori, incredere in cei mai mincinosi oameni si cum era de asteptat, m-au dezamagit. Ar fi trebuit sa ii urasc, dar am preferat sa nu le mai vorbesc niciodata. Lor le multumesc pentru ca m-au invatat ca increderea trebuie sa fie greu de castigat, ca trebuie sa o oferi doar celor care merita.

Am injurat multe persoane pe care ar fi trebuit sa le respect pentru ca erau mai invarsta sau mai experimentate, le-am injurat pentru ca s-au purtat urat cu mine, pentru ca la randul lor au profitat de eticheta ce o aveau lipita in frunte, dar pe care nu o meritau. Cu timpul am regretat ca m-am injosit si le-am platit cu aceasi moneda, caci ele mi-au dat o lectie pe care o voi tine mereu mine: respectul nu se impune, se castiga.

Am plans zile intregi din cauza dureri provocata de anumiti indivizi, am plans pana mi s-au facut ochii cat cepele si obraji ca doua rosii, am devenit oribila din cauza tristetii, dar nu le reprosez nimic, le spun doar atat: datorita voua am devenit puternica, fiecare lacrima m-a intarit, acum cu greu ma mai faci sa plang, dar poti sa incerci.

Am fost de multe ori umilita de persoane 'smechere', nu am inteles nici pana acum de ce, poate pentru ca eu eram fetita timida, care nu stia sa spuna "sa te ia dracu' ". Multumesc lor pentru ca m-au invatat sa ma apar (as vrea sa-i vad intr-o zi pe toti si sa le arat ca pot sa fiu si eu 'un dur').

Am crezut uneori ca sunt nefericita pentru ca nu-mi sta parul bine sau nu ies bine in poze, pentru ca mai apoi sa regret afland povestile socante ale unor copii cu adevarat nefericiti. Lor le multumesc pentru ca m-au invatat sa ma bucur de fiecare secunda a vietii si le urez multa sanatate.

Am iubit persoane mult prea diferite de mine, dar alaturi de care am petrecut clipe de neuitat, lor vreau sa le spun atat: " Multumsc pentru ca mi-ati fost 'suflete pereche', nu o sa va uit."

Am urat oameni care nu mi-au facut nimic lasandu-ma inselata de aparente, stiu am gresit si imi pare rau, dar, daca ajuta la ceva, mi-am invatat lectia: nu te lasa inselat de aparente.

Le multumesc tuturor persoanelor importante din viata mea pentru ca exista si pentru ca imi inveselesc zilele. Va iubesc!

6 feb. 2010

VD


Doar ce am terminat primele 13 episoade din Vampire Diaries si mi s-au parut foarte misto, au actiune, dragoste, drama... Chiar e un serial destul de reusit si m-am gandit sa ma joc putin in photoshop cu pozele actorilor. Asta a rezultat. Cum vi se pare?:>

4 feb. 2010

Nimeni nu o asculta


Vorbeste singura
caci nimeni nu o asculta,
nimanui nu-i pasa
de ce simte o alta fata
dintre atatea altele,
chiar daca lacrimile
ce le varsa ea sunt picuri de clor
ce sterg totul in urma lor.

Chiar daca tipa
nimeni nu o asculta,
plange in fiecare secunda,
baietii o cred nebuna,
fetele ii spun ca o inteleg,
asta nici ele nu cred.

S-a saturat sa tipe,
sa incerce sa se descarce,
dar sa nu o inteleaga nimeni,
sa stea in bar in fiecare vineri
sa-i priveasca pe altii cum rad,
sa vada cum pe obrajii ei lacrimi curg,
asa ca a rupt orice legatura
cu lumea reala.

Sta mereu inchisa in casa,
uneori priveste pe fereastra
si vede cum trece timpu',
cum dupa un anotimp vine altu,
dupa o noapte vine alta,
dar ea de ce nu poate uita?

De ce nu poate sterge
lacrimile de sange
ce ii curgeau pe obraji
cand inima iubitului
a incetat sa mai bata,
zacand intr-o balta
de suferinta
si neputinta.

Il tinea in brate
implorandu-l sa nu renunte,
sa lupte pentru ea
cu moartea.

Dar baiatul a murit,
cel pe care l-a iubit,
ce rost mai avea rasul
cand ea a pierdut totul?

Nu mai avea pentru ce lupta,
nimeni nu o asculta,
lumea nu intelegea
ce vrea sa spuna
prin 'viata e o curva'.

3 feb. 2010

Bullet ft Tiger- partea ta intunecata

Ador melodia asta! E geniala!:x Nu ma mai satur de ea!

Dependenta


Am jurat de mii de ori,
miilor de oameni
din viata mea
ca nu voi mai bea,
dar intotdeauna
cand vad bautura
in fata mea
nu ma pot opri
sa nu iau doua guri.
Dintr-o inchititura
ajung la o sticla,
ii dezamagesc
pe cei ce ma iubesc,
dar nu imi mai pasa,
eu beau pana cad sub masa.

Tigarile mi-au facut cu ochiu
de cand l-am vazut pe pustiu'
din clasa a doispea
cum se iubeste cu nicotina,
tragea fum dupa fum
zambind ca un nebun,
mi se facea pofta
si mi-am spus 'merge una',
acum fumez pachete
si nu am regrete.
Trag un fum
si simt cum imi adun
puterile, energia
sa ma lupt cu toata lumea.
Desi toti zbiara la mine
sa las tigarile
ca ma distrug incet,
ca voi muri foarte lent,
mie nu-mi mai pasa
am sa fumez cat ficatul ma lasa.

Din cand in cand
adun in gand
multe povesti negre
ce-mi umbresc visele,
am auzit ca drogurile
te fac sa uiti de ele
si le-am incercat si p'astea.
Dupa ce tragi o linie
viata e o culoare vie,
uiti de probleme
si de gandurile negre,
simti ca plutesti,
ca traiesti in povesti,
ca te aspteapta un happy end,
dar a doua zi cand
efectul drogurilor trece
problemele nu te mai lasa rece
si asa mai tragi inca o linie
pana cand nu mai poti fara ele.

2 feb. 2010

Michael Jackson


Zilele trecute am vazut pe nu stiu ce site un sondaj pentru 'cel mai iubit artist' si nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca no. 1 este chiar raposatul rege pop. Nu ma intelegeti gresit, l-am adorat pe omu' asta si am crescut ascultand piese ca 'they don't care about us' sau 'dirty diana'. Problema mea este alta fratilor: de ce dracu' ii sunteti acum mari fani, cand omu' asta a murit singur? De ce faceti din moartea lui cea mai mare afacere a ultimilor ani? Pe copii de 10-11 ani ii inteleg, doar ce au aflat cine era Michael Jackson pentru ca pana acum NIMENI nu si-a amintit de el. Cei de la VH1 mai dadeau din an in Pasti cate un videoclip al sau, dar in rest NIMENI nu a mai pomenit de el.
De cand a fost acuzat de nu stiu ce copil ca regele a incercat sa il violeze toti i-au intors spatele, timp de vreo 10 ani s-a judecat cu oamenii aia, apoi a doua zi dupa ce a murit copilul sus numit (acum a devenit adolescent) si-a 'amintit' ca de fapt nu a fost hartuit de Michael. Pe bune? Si de ce tocmai acum? De ce dupa ce cariera lui Michael a fost distrusa si mare parte din avere cheltuita? Ce se va intampla cu acel pusti? Cine v-a plati pentru raul facut lui Michael? Raspuns corect: NIMENI.
Sunteti mari fani acum si melodiile lui se asculta pe toate posturile TV si radio, dar pe cine mai incalzeste? Legendarul Michael Jackson nu mai e printre noi, a murit fratilor... Daca a-ti fi fost fani adevarati i-ati fi ascultat muzica mereu, nu doar de vreo 5 luni.
Mi-as dori ca lucrurile sa ramana ca pana acum, adica sa mai fie difuzate videoclipurile sale la TV, sa mai fie facute emisiuni si filme despre viata lui, in speranta ca cei mici vor invata sa-l aprecieze mai mult decat l-am apreciat noi. RESPECT-ul meu pentru adevaratii fani, care au stiut sa-l iubeasca!

1 feb. 2010

Imi e dor de tine,iubite!


Imi e dor de tine,
iubite,
de ochii tai stralucitori,
de respiratia ta ce-mi da fori,
de imbratisarile tale,
de saruturile pasionale,
de vocea ta melodioasa,
de fiecare clipa frumoasa.